Kempen Küppers salaris online: eenvoud en gemak

Vraag direct een offerte aan

Uw salarisadministratie altijd zo efficiënt mogelijk

U kunt ervoor kiezen om de gehele salarisadministratie aan ons uit te besteden. Maar het is ook mogelijk om uw salarisadministratie zélf te doen met efficiënte ondersteuning van onze salarisexperts.

Salarisadministratie in de cloud

Door het efficiënte werken in de cloud heeft u altijd en overal toegang tot uw administratie. Met altijd toegang tot uw beveiligde omgeving wordt papierwerk geheel overbodig en hoeft u zich geen zorgen te maken over het bewaren van documenten.

Tijdsbesparing door overzicht

U heeft altijd toegang tot uw actuele HR- en salarisgegevens. Hierdoor kunt u direct strategische beslissingen maken voor uw organisatie. Geen onoverzichtelijke analyses, maar direct een duidelijk en visueel overzicht van de gegevens die u wilt zien.

Maak gebruik van alle functionaliteiten van Kempen Küppers Accountants & Belastingadviseurs!

Salarisrapportages en aangiftes

Online heeft u altijd toegang tot salarisrapportages, zoals bijvoorbeeld de loonstroken, betaalbestanden, loonaangiftes, journaalposten en standenregisters.

Direct koppelen

Kempen Küppers Accountants & Belastingadviseurs kan eenvoudig worden geïntegreerd met andere software. U kunt gebruik maken van de standaard integraties of uw eigen software koppelen.

Functionering en beoordeling

In Kempen Küppers Accountants & Belastingadviseurs is het mogelijk om functionerings- en beoordelingsgesprekken in te plannen en vast te leggen in het digitale dossier van uw medewerkers.

Management rapportages

Met Kempen Küppers Accountants & Belastingadviseurs heeft u realtime zicht op uw HR- en salarisgegevens weergegeven in overzichtelijke management rapportages en overzichten. Zo heeft u altijd inzicht in uw personeel.

ESS app

Kempen Küppers Accountants & Belastingadviseurs biedt u verschillende functionaliteiten voor medewerkers on-the-go en in real time met onze gratis mobiele apps voor de iPad®, de iPhone® en Android-toestellen.

Digitaal dossier

Uiteraard kunt u op Kempen Küppers Accountants & Belastingadviseurs een online personeelsdossier bijhouden. Ook kunt u hier documenten uploaden en zichtbaar maken voor uw medewerkers.